To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Smučišča na Pohorju

Zemljevid smučišč

Mariborsko Pohorje

Mariborsko Pohorje

Prizorišče tekmovanja v ženskem smučanju za svetovni pokal, Zlata lisica

Največji smučarski center v Sloveniji, mestno smučišče Maribor, je zbirališče vseh vrst snežnih navdušencev – tistih na smučeh, deski ali na saneh. Preizkusite vrhunske smučarske proge, najdaljšo nočno smuko v Sloveniji in najboljše štajerske fešte na smučišču. Za regeneracijo in sprostitev pa si privoščite velnes razvajanje na ali pod Pohorjem.

Odkrijte smučišče
Mariborsko Pohorje

Rogla

Rogla

Bela pravljica za vse generacije

V najbolj obiskanem slovenskem smučarskem centru otroci svoje prve smučarske izkušnje nabirajo na progi Uniorček. Glavna za otroško zabavo sta Otroški snežni park in didaktična Pohorska vasica. Obilo zabave in adrenalina za odrasle pa ponuja Fun park Rogla, ki je namenjen smučarjem in deskarjem prostega sloga.

Odkrijte smučišče
Rogla

Kope

Kope

Smučišče za vse okuse

Več kot 7 kilometrov raznolikih smučarskih prog bo razveselilo tako začetnike smučanja in deskanja kot vrhunske smučarje. Na voljo je tudi nočna 2 km smuka in 15 km tekaških poti. Na Kopah lahko do smučišča dobesedno odsmučate kar iz sobe. Poleg smučarskih prog Kope nudijo še progo za tek na smučeh, smučarsko sprehajalno stezo in sankališče.

Odkrijte smučišče
Kope

Trije kralji

Trije kralji

Družinsko smučišče na Bistriškem Pohorju

Odlična izbira za vse, ki si želite aktivne zimske zabave, a cenite intimo manjših smučišč. Ponudba je še posebej primerna za šolske skupine, družine z mlajšimi otroki in rekreativne smučarje.

Odkrijte smučišče
Trije kralji

Ribniško pohorje

Ribniško pohorje

Domačnost v objemu Pohorja

Smučišče Ribnica na Pohorju leži tik ob apartmajskih hišah družinsko-smučarskega letovišča Ribnica na Pohorju in je zaradi svoje domačnosti še posebej prijazno otrokom in vsem začetnikom smučanja.

Odkrijte smučišče
Ribniško pohorje

Odkrijte ponudbo, ki vam jo ponuja Pohorje.

Več kot 80+ hotelov, gostinjskih lokalov, restavracij in še več


Izberite jezik