To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Pohorje Village Wellbeing Resort

Od svežine se zvrti!

Prebudite se s pogledom na magično Mariborsko Pohorje, spočijte si oči na zelenih krošnjah, vdihnite svež gozdni zrak, umirite svoje misli in si podarite sproščen in brezskrben oddih v družbi neokrnjene narave.

Pobegnite pred mestnim vrvežem in se poleti podajte v prijetno svežino zelenega gozda, pozimi pa v neskončno belino največjega smučarskega središča v Sloveniji.


-> WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK****

Popolna izbira za posameznike in pare, z željo po udobnem oddihu, sprostitvi in wellness razvajanju. 

Več na: https://www.pohorje-slovenija.si/o-pohorju/ponudniki/wellness-and-spa-hotel-bolfenk


-> FOREST HOTEL VIDEC***

Hotel v srcu gozda. Ponuja 28 dvoposteljnih sob z dvema ali več dodatnimi ležišči in je zato primeren za družine in skupine.

Več na: https://www.pohorje-slovenija.si/o-pohorju/ponudniki/forest-hotel-videc


-> WELLNESS & SPA FAMILY APARTMENTS BOLFENK****

Razkošni apartmaji za od 2 do 8 oseb, ki nudijo udobno namestitev za družine in skupine.  

Več na: https://www.pohorje-slovenija.si/o-pohorju/ponudniki/wellness-and-spa-family-apartments-bolfenk


-> FOREST APARTMENTS VIDEC***

Depandanse in apartmaji za 4, 8 ali 12 oseb, nudijo cenovno ugodno in udobno počitnikovanje za šole v naravi, počitnice osnovnošolcev, mladine ali športnikov ter večjih družin.

Več na: https://www.pohorje-slovenija.si/o-pohorju/ponudniki/forest-apartments-videc


WellNest

Wellness razvajanja v družbi dreves za vse člane vašega gnezdeca. 

Razvajajte svojo dušo in telo z vrhunskimi storitvami v našem wellness centru WellNest. Zaplavajte v bazenu s pravo naravno pohorsko vodo, prečistite svoje telo v savnah in se prerodite pod nežnimi dotiki naših visoko usposobljenih maserjev.

WellNest je edini wellness center v okolici in nudi popolno sprostitev vseh čutov, v magičnem okolju mariborskega zimzelenega gozd, s pogledom na neskončne krošnje in modro nebo. Pravo razkošje za dušo, telo in um.

Sprostite se v...

 • ogrevanem bazenu z naravno pohorsko vodo
 • masažnem bazenu z ogrevano vodo (34°C)
 • na veliki sončni terasi s pogledom na pohorske gozdove
 • ekstremni finski savni 90°C
 • kromoterapevtski savni 75°C
 • turški parni kopeli 45°C
 • aroma parni kopeli 50°C
 • hamam savni
 • ledeni jami
 • ohlajevalnem Kneipp bazenu
 • tepidariumu


POSLOVNA SREČANJA

SPREHOD VETRA med pohorskimi smrekami, petje ptic, svežina neokrnjene narave bodo vašemu POSLOVNEMU SREČANJU pustili nepozaben pečat. Pohorske specialitete, ki jih pripravijo kuharji Pohorje Village Wellbeing Resorta, vam bodo povrnile zbranost pri sprejemanju pomembnih odločitev in dale moči za nove POSLOVNE IZZIVE. Bogat animacijski program bo poskrbel za zabavo in neformalnost druženja.

Lokacija v osrčju narave je idealna, da svojim sodelavcem ali poslovnim partnerjem pripravite izobraževanje, srečanje ali timske delavnice, katerih se bodo radi spominjali in ki bodo pripomogla k boljšem razumevanju in večji povezanosti tima.

Ko so misli široko odprte in neobremenjene, so odločitve lažje.

ZAKAJ ZELENA POSLOVNA SREČANJA?

• v sejnih sobah so nameščeni koši za ločevanje odpadkov in zmanjšana uporaba flip chart papirja

• seminarski prostori se ogrevajo po potrebi

• ponudba regijsko pogojene prehrane

• varčevanje z energijo

• posluževanje team buildingov v naravi

• pri kavnih odmorih se ne uporablja plastika

• zaradi ugodne lege in vedno primerne temperature se prizadeva čim manjša uporaba klimatske naprave

PREDSTAVITEV SEJNIH SOB

Vse seminarske dvorane opremljene v sodobnem stilu, drugačne zaradi velikih oken, ki dajejo pogled na bližnja drevesa. Opremljene so s sodobno avdio-video opremo, ki vam omogoča nemoten potek seminarja.

CENA NAJEMA / URO: od 45,00 €

CENA NAJEMA / CELODNEVNI: od 150,00 €

TEHNIČNA OPREMA:

- projektor, platno

- hiter poslovni WiFi

- ozvočenje

- v sejni sobi Livka tudi dve prevajalski kabini

- klima

DODATNO:

- parkirna mesta za vse udeležence – brezplačno

- posebna poslovna ponudba

- posebna ponudba wellness razvajanj

- posebna ponudba kavnih odmorov in pogostitev


Pohorje Village Wellbeing Resort je odlična destinacija za šole v naravi, kot tudi športne priprave in poroke.

Pohorje Village Wellbeing Resort Pohorje Slovenija

TEAM BUILDING PROGRAMI na Mariborskem Pohorju


ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA

Odlična kombinacija timskega dela, rahlih fizičnih sposobnostih, zabave, iznajdljivosti in dobre komunikacije. Skupina se s pomočjo »info« paketa, v katerem so navodila, ki skupino vodijo do naslednje točke, pomika od točke do točke in išče cilj - »skriti zaklad«. Udeleženci programa se razdelijo v skupine po 8 oseb. Vsaka skupina dobi začetni paket, v katerem so navodila in naloge, ki jih mora opraviti posamezna ekipa. Orientacijska pustolovščina poteka v gozdu, na Mariborskem Pohorju. Vsaka skupina je pod nadzorom animatorja.

ČAS TRAJANJA: 2 uri

OPOMBA: minimalno 16 oseb 


ZABAVNE ŠPORTNE IGRE

Pohorska štafeta Zabavne športne igre na nogometnem igrišču, ki se nahaja v središču Resorta: voden poligon / niz športnih iger, igre z žogo, hokej na travi, igre s smučko velikanko. Igre pohorske štafete so polne zabave, izzivov in zdravega tekmovalnega duha. Zavihajte rokave za svojo ekipo in se pomerite s sodelavci v tekmi vašega življenja. Ste se že preizkusili v smučki velikanki ali se s svojo ekipo preizkusili v hokeju na travi? Na zabavnih igrah vedno vlada super vzdušje in ekipna motivacija. Igre brez meja so primerne prav za vse in od vas ne zahtevajo nobenega športnega predznanja ali športne opreme.

ČAS TRAJANJA: 2 uri

OPOMBA: minimalno 16 oseb 


VODEN SPREHOD DO Slapa Skalca

Krasen pohod, ki vodi mimo Mariborske koče na kateri je predviden krajši postanek in degustacija lokalnega borovničevca, ki bi ga moral prav vsak obiskovalec Pohorja poizkusiti. Razgled pri Mariborski koči se razprostira na Dravsko polje, nad katerim se dvigajo gričevnate Haloze, Boč in Donačka gora, v ozadju vidimo Medvednico. Pot nadaljujemo do Slapa Skalca, čudovitega 16 m slapu, ki se skriva v gozdni kotanji. Po čudoviti izkušnji, ki bo navdala s hvaležnostjo do narave in njenih kreacij, se počasi odpravimo nazaj do hotela.

ČAS TRAJANJA: 2,5 uri

OPOMBA: minimalno 16 oseb 


TEKMOVANJE V KUHANJU Pohorskega piskra

Program se začne s toplim pozdravom Chefa Gregorja Jagra, ki predstavi Pohorski pisker in zgodovino te okusne jedi. Skupine se na idilični gozdni jasi v središču Resorta soočijo z izzivom, da pripravijo lastne različice jedi, pri čemer imajo na voljo kuharske otoke z vsemi potrebnimi sestavinami in pripomočki ter podrobna navodila. Vzdušje izboljšujeta strežba pijač in odprt bar, ob spremljavi skrbno izbrane glasbe iz bližnjih zvočnikov. Ta team building program ni le tekmovanje v kuhanju, ampak tudi priložnost za krepitev timskega duha, spoznavanje lokalnih okusov in prijetno druženje.

ČAS TRAJANJA: 3 ure

OPOMBA: minimalno 16 oseb 


VODENA E-KOLESARSKA TURA - Vinsko kulinarična wine & bike tura

Doživetje Pohorja na E-kolesu. Preplet čudovitih razgledov, dovršenih okusov na Kmetiji pri Kovačniku in vrhunskih vin vinarstva Frešer. Vodena E-kolesarska tura se prične v Resortu odkoder skupino popeljemo po poti Pohorske trasverzale do Areha, kjer sledi krajši postanek, kateremu sledi spust in vožnja po južnem pobočju tega dela Pohorja, skozi Frajhajm in Planico, ki ponujata čudovite razglede na krasna hribovska pobočja. Pri Kovačniku vas pričaka pijača dobrodošlice in odlično domače kosilo, skrbno pripravljeno s strani gospodinje Angelce.

Po kosilu sledi nadaljevanje kolesarske ture do Vinarstva Frešer, kjer sledi ogled vinske kleti z degustacijo (4-ih vzorcev) priznanih vin. Sledi povratek z e-kolesi na Pohorje ali organiziran prevoz.

ČAS TRAJANJA: 5-6 ur

OPOMBA: minimalno 8 oseb

VKLJUČUJE:

 • uporabo E-kolesa s čelado
 • kosilo pri Kovačniku: pijača dobrodošlice, pozdrav iz kuhinje, dve vrsti juhe, tri glavne mesne jedi s prilogami in zelenjavo, sladica
 • ogled vinske kleti pri Vinarstvu Frešer, z degustacijo štirih zvrsti vina
 • povratni prevoz in vodeno spremstvo


VODENA E-KOLESARSKA TURA Borovničev Modrinček Bolfenk - Areh

Odlična vodena e-kolesarska tura, ki vodi skupino po gozdni kolesarski poti, ki se odpira na jasah s čudovitimi razgledi na dravsko dolino in njene vinorodne griče. Z zmogljivimi E-kolesi se odpravimo do Mariborske koče, vrha Partizanke, do akumulacijskega jezera na Arehu (kjer je postanek na Ruški koči), nadaljujemo do Glažute, Partizanke, Videca, cerkve Sv.Bolfenka in prispemo nazaj do Resorta.

Zaradi E-koles je kolesarska tura primerna tudi za tiste, ki niso športniki po duši in niso zelo dobro kondicijsko pripravljeni.

ČAS TRAJANJA: 4 ure VKLJUČUJE TUDI UPORABO E-KOLESA S ČELADO

OPOMBA: minimalno 16 oseb 


GOZDNO kopanje NARAVOVESNA DOŽIVETJA Z GOZDNIMI KOPELMI

Doživite vodeno sprostitev in preobrazbo v naravi. Aktivno hojo v gozdu in delavnico, brez motečih elementov, ter čuteče opazovanje gozda in njegove okolice. Popolna združitev z naravo. Pričakujete lahko sprostitev in umiritev, vzpostavitev ravnovesja, povezanost z naravo, samorefleksijo, preobrazbo ter podporo in povezavo. Z usmerjenimi vajami in izzivi, ki bodo blagodejno vplivali na vaš um, telo in duha, se bomo odklopili od vsakdanjega stresa. Prebudili boste svoja čustva in obnovili svoje notranje moči. Skozi čuječ sprehod boste okrepili odnos do sebe, bližnjih in vsega, kar vas obdaja Odkrili boste nove priložnosti za izboljšanje počutja in življenjske usmerjenosti.

ČAS TRAJANJA: 2 uri

OPOMBA: minimalno 6 oseb


KUHARSKA DELAVNICA s Chefom Gregorjem Jagrom

Pridružite se na edinstveni kulinarični dogodivščini, kjer vas bo Chef Gregor Jager, znani okuševalec jedi malih kuharskih mojstrov in chef restavracij Bolfenk in Videc, popeljal skozi zabavno in poučno kuharsko delavnico. Ta nepozabni team building program bo potekal v eni izmed njegovih restavracij in je zasnovan tako, da bo spodbudil sodelovanje, smeh in krepitev timskega duha. Delavnica je sestavljena iz dveh delov: Prvi del: Smeha polna okuševalna delavnica Drugi del: Priprava okusnega burgerja ali svežih testenin.

ČAS TRAJANJA: 2 – 3 ure

OPOMBA: minimalno 16 oseb


DEGUSTACIJA Z OGLEDOM vinske kleti FREŠER

Veliko priznanih vinarjev je vredno obiskati, vendar najpogosteje skupine izberejo najbližjega osilca številnih priznanj. Vinarstvo Frešer, slovi po svojih vrhunskih vinih in odlični ponudbi. Že sedma generacija ustvarja vina, v katerih je moč čutiti bogato vinogradniško tradicijo območja in vinarsko zapuščino, ki jo na kmetiji Frešer razvijajo že od leta 1832. Njihova vina so polna arome in prijetne sadne svežine. Dih jemajoči pogled na pokrajino, ki jih obdaja, vas bo prepričal, da se k njim vrnete. Za skupine organiziramo ogled njihove vinske kleti, z degustacijo štirih vzorcev vin, katere spremlja domača zakuska sestavljena iz domačih suhih mesnin, ter izbranih sirov lokalnih sirarn.

ČAS TRAJANJA: 1,5 uri

OPOMBA: minimalno 15 oseb


BRINGIN fusion

Pridružite se na edinstveni BrinGin delavnici, kjer boste odkrivali skrivnosti priprave najboljšega gin tonik koktajla! Pod strokovnim vodstvom boste preizkusili različne vrste gina, spoznali umetnost kombiniranja okusov ter pridobili dragocene veščine za ustvarjanje popolnega napitka.

VINSKA degustacija

Team building program vključuje tudi žlahtno vinsko degustacijo, kjer boste okušali 5 vzorcev vin. Skozi uvod in interaktivno degustacijo boste skupaj ocenjevali videz, vonj in okus vsakogar posebej. Udeleženci bodo uživali v medsebojni interakciji in odličnih okusih vin. Pridružite se na nepozabni izkušnji, polno novih spoznanj in vinskih užitkov.

PENINA in mehurčki

Dobrodošli v svet mehurčkov, ki vas bodo lahkotno popeljali skozi edinstveno delavnico, v kateri boste ocenjevali izjemnost okusov najboljših lokalnih penin. Pridružite se in uživajte v druženju ter odličnih mehurčkastih doživetjih, ki bodo povezala vašo ekipo in obogatila vaše poznavanje sveta penin.


Pohorje Village Wellbeing Resort

PROGRAMI PARTNERJEV

IGRE BREZ MEJA - ETC Olimpijada 

ETC Olimpijada so »Igre brez meja« vašega podjetja. Kjer zaposlene razdelijo v skupine, ki med seboj tekmujejo v različnih zabavnih nenavadnih športih. ETC Olimpijada je primerna za zunanje dogodke, kjer želite animirati večjo skupino ljudi. Število in izbiro iger določimo skupaj glede na vaše želje, pri tem pa upoštevamo interese podjetja, sposobnosti zaposlenih in dinamiko srečanja.

KMEČKE IGRE - TeamUP dogodki

So zabavni team building program, kjer ekipe tekmujejo v spretnosti, moči in znanju pri opravljanju starih kmečkih opravil. Tekmovalci v skupinah premagujejo določene naloge, pri katerih se bo izkazalo zaupanje, dobra komunikacija in usklajenost ekipe. Ugasnite računalnike, odložite telefone, pozabite na internet – vabimo vas na kmečke igre v svet pred 50 leti. Obilo veselja, zabave, tekmovalnega duha in dobrega druženja.

LOV NA ZAKLAD - Go Team - TBA

S team building programom Go Team se lahko katera koli destinacija spremeni v interaktivno igrišče, ki ponuja zabaven kontekst za odkrivanje lokalne zgodovine in kulture. Aktivnost motivira zaposlene z ustvarjanjem pogojev, kjer lahko vsak svobodno izrazi svoje ideje in mnenja. Ekipe delujejo zunaj svojega običajnega delovnega okolja, kar jih spodbudi, da razmišljajo kreativno, izven svoje običajne rutine.

ARTY PARTY - Slikanje in vinčkanje

Team building program kjer udeleženci prejmejo svojo sliko na platnu. Slikarske izkušnje niso potrebne, saj to ni tipična likovna delavnica. Razen, če ste pri učitelju likovne vzgoje lahko imel kozarček vina. Izgovori, da so udeleženci “ANTITALENTIRANI” ne štejejo. Animatorji programa skupino vodijo po korakih, od praznega platna do končne slike. Kako otrokom slika vedno uspe? Ker se zabavajo. In tak je arty party. Pa še terapevtsko učinkuje (vino slikanje).

ASTEYA YOGA z Anjo Kaloh 

Delavnica vključuje sprostitev in krepitev fizičnega telesa preko asan, meditacijo, pranajamo - vodeno dihanje, uporabo ročnih muder, kot dodatno energijsko podporo, podporo zvončka Koshi ali Zaphir za globjo sprostitev.

POVEŽIMO TIM IN POSKRBIMO ZASE z agencijo Evra

Komunikacijske psihodinamske igre – zabavni skupinski izzivi z uvidi, kako posamezniki delujejo v različnih situacijah – obvladovanje rutine, razmišljanje “out of the box” , poslušanje – sporočanje – sledenje… S pomočjo kreativnih tehnik in opazovanjem na tovrstnih delavnicah vedno pridete do izjemnih spoznanj in dosedanje izvedbe potrjujejo, da je tak način dela za time in kolektive zelo dragocen, povezovalen in pomeni pomembne premike na področju sodelovanja in produktivnosti.

ZABAVA Z DJ-em karaokami, vintage foto stojnico, kolesom sreče

Hišni DJ je pravi glasbeni poznavalec. Kaj kmalu po začetku predvajanja ugotovi žanr glasbe, ki skupino najbolj poveže in ponese, ter vam jo predvaja do jutranjih ur. V njegovi dodatni ponudbi so tudi KARAOKE, SELFIE BOX (krasni spomini na dogodek, ki si jih udeleženci odnesejo domov v obliki fotografij posnetih na dogodku / možnost dodajanja logotipa podjetja) in KOLO SREČE (Napišite na kolo (⇑ 160 cm, ⌀ 60 cm) svoja pravila in igra se lahko prične).

TRIO SUPREME BAND živa glasba

Hišni band, ki sestoji iz pevke, pevca, klaviaturista, kitarista in bobnarja. Odlična glasbena izvedba tako modernejših pesmi kot tudi starih yugo evergreenov.

FRAJTON ŠPELA

Glasbena popestritev dneva! Frajton Špela je dekle, ki rado poprime za harmoniko in zapoje iz duše in srca. S svojo karizmo zapelje prav vse k skupnemu petju vsem poznanih narodno zabavnih pesmi.

BELI TEAM BUILDING na snegu

Zabavne igre na snegu, pležuhanje, sankanje, iskanje skritega zaklada in še mnogo več.

176928 F014240 2019 Sto Slovenija L 24 Photo M

Informacije

Pohorje Village Wellbeing Resort
Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje, Slovenija

T: + 386 2 603 55 00
M: +386 64 246 728
E: info@resort.si

Paketi

Iščite po ključnih besedah

Tem pogojem žal ne ustreza nobena pot.

Izberite jezik