To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Apartmaji Pungart

Apartmaji Pungart

Apartmaji Pungart so sinonim za najboljšo izkušnjo na smučišču Kope. Lokacija direktno na smučišču Pungart omogoča, da si v zimskem času nadanete smuči že pri vhodnih vratih in se samo spustite do sedežnice! V poletnem času lahko uživate na ogromni sončni terasi v neposredni bližini Petelinjega jezera.
Apartmaji Pungart so najbolj zaželena namestitev na smučišču Kope – primerni tako za družine, kot za skupine, ki ljubijo naravo in prostornost.

Spodnji apartma PUNGART

Sanjate o oddihu v prostornem apartmaju, ki se pohvali z veliko teraso in najboljšim pogledom na smučišče? Spodnji apartma Pungart je pravilna odločitev za vas. V velikem dnevnem prostoru, kjer je kamin se ob večerih druži celotna družina ali skupina prijateljev. Namestite se lahko v spalnici z zakonsko posteljo ali v sobi z dvema ločenima ležiščema. V vseh sobah so tudi 3 dodatna ležišča, tako da lahko celotni apartma namesti do 8 oseb. V apartmaju se nahaja kopalnica, ter dodatno ločeno stranišče. Prostorna kuhinja bo razveselila vse tiste, ki tudi med dopustom radi »mešate z kuhalnico«.Izberite jezik