To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Hotel Jakec ***

Hotel Jakec ***

obrodošli v objemu družinskega hotela Jakec na najlepši strani Pohorja, kjer vam čas, ki jim ga zaupate, v polni meri zapolnijo z razvajanjem, zabavnimi aktivnostmi, s pokušino hišnih kulinaričnih dobrot, prijaznostjo, ustrežljivostjo ter pozornostjo.

Namestitve

 • ROMANTIČNA KAMRICA
  Romantična kamrica je namenjena romantičnemu razvajanju v dvoje. Opremljena je z pohištvom iz masivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih. Kamrica ima tudi prehod na letno teraso.
  V ceno je že vključen zajtrk z možnostjo nadgradnje v polpenzion.

 • APARTMA JAKEC
  Apartma Jakec je namenjen večjim skupinam. Opremljena je z ločeno spalnico z zakonskim ležiščem, pogradom, raztegljivim kavčem, kuhinjo z vso potrebno opremo (kuhinjski pripomočki, pomivalni stroj, štedilnik itn.), jedilno mizo, kopalnico in televizijo.
  Apartma Jakec ima tudi lasten balkon.

 • SOBE JAKEC
  Sobe Jakec nudijo udobje in prostornost s pridihom gorskega ambienta. Udobne sobe do 10 potelj služijo kot soba za do največ 10 oseb. Opremljene so v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, TV, povezava Wi-Fi). Nekatere sobe imajo tudi lasten balkon.
  V ceno je že vključen zajtrk z možnostjo nadgradnje v polpenzion.
  Namestitev gostov na dan prihoda je po 14. uri, na dan odhoda pa je v zimskem času potrebno namestitev zapustiti do 10. ure, v poletnem pa do 11. ure. Glede na razpoložljivost in z doplačilom (25 €) je možno namestitev zapustiti tudi kasneje.

Wellness Jakec

V wellnessu Jakec se lahko razvajate z energijsko podkrepljenimi programi wellness centra hotela Jakec.

Wellness center Jakec ponuja duševno in miselno sprostitev, saj se zaposleni zavedajo kako pomembno je, da osvežujejo energijo, da bi lahko polno živeli. V razkošju mira in sprostitve obiskovalcem nudimo različne tipe savn in sprostitve: zeliščna savna, turška, finska ter infra savna, knajpanje za noge in spa. Savne so odprtega tipa.

Ponujamo tudi individualno razvajanje v dvoje. Vključuje uporabo jacuzzija in savne.

Bowling Jakec

Bowling center hotela Jakec vam ponuja 4 vrhunsko opremljene bowling steze. Vsaka steza je računalniško vodena. Igra se spremlja na za to urejenem LCD-ju nad bowling stezo.

Med igranjem se lahko usedete in popijete osvežilno pijačo, ki vam jo postreže prijazno hotelsko osebje. Na voljo je tudi posebni prostor za osvežitev s hrano in pijačo.

Odpiralni čas bowlinga:

 • ponedeljek do četrtek: od 10:00 do 23:00 ure
 • petek do sobota: od 10:00 do 01:00 ure
 • nedelja: od 10:00 do 22:00 ure

  V primeru zanimanja, je možno prilagoditi uro.

Izberite jezik