To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Pohorje - Odklop na najboljši možen način

POHORJE - ODKLOP NA NAJBOLJŠI MOŽEN NAČIN

Pomladni dnevi, ki že dišijo po poletju, naš zeleni biser barvajo v najlepših možnih odtenkih. Bi želeli kolesariti, nabirati kondicijo v dolgih sprehodih, uživati v lepih razgledih? Ne glede na to, kako se boste odločili, Pohorje vedno ponuja široko paleto nepozabnih doživetij.

Vabi več kot 420 km označenih kolesarskih povezav od Kop - Ribniškega Pohorja - Rogle – Treh kraljev – pa vse do Maribora ter čez Kozjak in gosta mreža pohodniških poti, ki se vijejo skozi čudovite gozdove in travnike.

Pohorje letos navdušuje s pestro in raznoliko ponudbo. Mnoge novosti, ki bogatijo štiri smučarske centre (Mariborsko Pohorje in Areh, Rogla, Kope in Trije kralji) bodo zadovoljile še tako zahtevnega gosta.


Kolesarjenje Pt Pohorje Slovenia Jure Pivk 7 Crno

MARIBORSKO POHORJE IN AREH – NAJVEČJI BIKE PARK CENTER V SLOVENIJI

Bike Park Pohorje Maribor je s svojo ponudbo pravi magnet za kolesarske navdušence. Z 12 km devetih prog, od najenostavnejše zelene do najtežje črne, je pravi kolesarski raj.

Najmlajši obiskovalci in družine pa se boste lahko razveselili treh gibalnih oz. motoričnih parkov (pri srednji postaji gondole, pod Hotelom Bellevue in na Arehu) ter vožnje z gorskimi gokarti na Arehu.

ROGLA - EDINSTVENA ATRAKCIJA

Leteči tobogan – že ime pove, da ponuja adrenalinsko izkušnjo. 1.700 m dolg leteči tobogan, najdaljša tovrstna atrakcija v tem delu Evrope, je res nekaj posebnega. Med prazniki je zaradi vremenskih razmer zadnjih dni ne bomo mogli preizkusiti, nas bo pa razveseljevala čez celo poletje. Tako kot nove proge v Bike Park Rogla ter inovativni Gozdni pustolovski izziv.

KOPE – IDILIČEN RAJ Z ADRENALINSKIM PARKOM IN SPREHOD MED KROŠNJAMI

Med poletnim turizmom se Smučišče Kope prelevi v raj za ljubitelje športa in narave. Ne glede na to, ali ste strastni gorski kolesar ali ljubitelj družinskih izletov, bodo Kope izpolnile vaša pričakovanja.

Bike park Kope vsako leto navdušuje z novimi progami in bo prava izbira za vse od začetnikov, do najbolj zahtevnih ljubiteljev adrenalina. Kolesa za vse te užitke ter opremo za pohodništvo pa si lahko sposodite v njihovem centru Sport Kope.

Glavna novost poletne sezone je adrenalinski park Kope ter sprehod med krošnjami, ki je urejen v zibelki kisika pohorskih gozdov in v njem najdete pravo adrenalinsko sprostitev za celo družino.

TRIJE KRALJI – NOV BIKE PARK, PLEZALNA STENA IN LOKOSTRELSKI POLIGON

Na Treh kraljih so z novo ponudbo razmišljali izven okvirjev in to je tisto, kar naredi destinacijo še bolj privlačno. Novost centra je vzpostavitev Bike Park Jakec, ki bo zajemal tri trase za spuste s kolesom, prevoz bo možen z novo štirisedežnico Veliki vrh.

Ob štirisedežnici bo postavljen lokostrelski poligon v dolžini 1,1 km s štiriindvajsetimi 3D tarčami in možnostjo izposoje lokostrelske opreme. Navdušujeta tudi moderni plezalni steni na Velikem vrhu.

Ne razmišljajte predolgo. Odločitev za Pohorje je prava. Pridite in doživite odklop na najboljši možen način.

Deli s prijatelji


Izberite jezik