To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Prenočišče Lukov dom

Prenočišče Lukov dom

Lukov dom je prijazno in domače prenočišče v neposredni bližini smučarskega centra Kope. Gostu nudi prvovrstno udobje v prijetno opremljenih in prostornih sobah, ki so razdeljene v tri kategorije. Sprejme lahko do 180 oseb. V pritličju Lukovega doma najdemo izvrstno restavracijo z odlično a-la card ponudbo, sodoben wellnes center. Na terasi Lukovega doma pa lahko uživamo v nepozabnem razgledu na celotno dolino.

Sobe v Lukovem domu so razdeljene v 3. kategorije:

  • kategorija (sobe s kopalnico): prostorne in moderno opremljene sobe s kopalnico, ki nudijo popolno udobje. Opremljene so z LCD televizijo in s sušilcem za lase ter talnim gretjem. Določene sobe so opremljene tudi z balkonom.
  • kategorija (sobe s kopalnico): so prijetno in domače opremljene sobe manjše kvadrature s televizijo in lastno kopalnico. Primerne predvsem za družine. Določene sobe so opremljene tudi z balkonom.
  • kategorija – sobe brez kopalnice:preproste sobe brez kopalnice (nekatere imajo umivalnik). Sanitarije in tuši so etažni. V kategorijo sob brez kopalnice spadajo tudi skupinska ležišča (ki lahko sprejmejo do 30 oseb).

Namestitev v prenočišču Lukov dom je odločitev brez tveganja, da bi odhajali nezadovoljni, saj se bo osebje v vseh pogledih trudilo za vaše dobro počutje. V vseh prostorih doma je neomejen in brezplačen dostop do interneta (Wi Fi), omogočeno pa je tudi brezplačno parkirišče.


Izberite jezik