To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Hotel Draš

Hotel Draš

Draš Hotel nudi edinstveno nastanitev pod prelepim Pohorjem. Nahaja se le streljaj od pohorskih smučišč, obkroženost z naravo pa vam ponuja edinstven oddih in možnost rekreacije skozi vse leto.

Sobe

Hotel Draš se ponaša s čudovitimi in dobro opremljenimi sobami, ki zagotavljajo prijetno in razkošno vzdušje. Vsaka soba gostom zagotavlja udobno in sproščujoče bivanje. Doživite vrhunsko udobje in eleganco v sobah Hotela Draš. Izbirate lahko med dvopostelnjimi, suiti in družinskimi sobami.

Kavarna & slaščičarna

Pričakujemo Vas v kavarni z najlepšim razgledom.
Pijača po športni rekreaciji, ali pa oddih od mestnega
vrveža, v naši kavarni se vedno kaj dogaja.

Restavracija

Draš kulinariko sestavljajo restavracijakavarna in
slaščičarna
. V restavraciji Vas pričakujemo z italijansko
kuhinjo, na terasi naše kavarne pa lahko uživajte v
razgledu na Pohorje.

Šport

Zdrav duh v zdravem telesu!

V umirjenem okolju ob vznožju Pohorja Vas v dvorani s 1950 m2 pričakuje pestra izbira športnih igrišč, kjer lahko trenirate vso leto. Z dolgoletnimi izkušnjami in skrbjo za vrhunsko kvaliteto naših površin, smo eden izmed vodilnih športnih centrov v Mariboru.

 • Badminton
  Na večnamenski površini športne dvorane lahko omogočimo igro na do 8 badminton igriščih hkrati. Vabljeni na preizkus svojih spretnosti!
 • Nogomet
  Nogometno igrišče na podlagi iz umetne trave zadnje generacije, vam bo omogočilo pravi užitek v igranju nogometa, zadovolji in zabava tako majhne kot velike ljubitelje nogometa. Vrhunska podlaga vam omogoča igro, ob kateri je možnost poškodb zmanjšana na minimum.
 • Košarka
  Športna dvorana omogoča hkratno postavitev 4 košev. Pri nas lahko manjše ekipe igrajo na manjšem igrišču z enim košem, večjim pa omogočamo igro na velikem igrišču z dvema košema.
 • Odbojka
  Za igranje odbojke sta na voljo dve odbojkarski igrišči.
 • Fitnes
  Na 110 m2 je v sklopu športne dvorane moderno opremljen fitnes, ki omogoča vadbo za vse mišične skupine, kot tudi za kardiovaskularno vadbo. Fitnes je svetel in prostoren in je prilagojen za vadbo športnih ekip, v njem pa se bodo odlično počutili tudi rekreativni športniki.

Informacije

Hotel Draš
Pohorska ulica 57, 2000 Maribor

W: www.dras.si
E: hotel@dras.si
T: O64 195 799


Izberite jezik