To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

NOVOST: Skupna 4-dnevna smučarska vozovnica na Pohorju

Skupna 4-dnevna smučarska vozovnica na Pohorju

V želji po povezovanju in ustvarjanju skupnih produktov so se največji smučarski centri (Marprom na MB Pohorju, Unitur na Rogli, Vabo na Kopah, Hotel Jakec na Treh kraljih ter Turi, turizem Pohorje v Ribnici na Pohorju) dogovorili, da bodo na trgu ponudili skupno smučarsko vozovnico.

Gre za 4-dnevno smučarsko vozovnico (zaporedni dnevi), ki jo boste lahko kupili pri katerem koli od navedenih ponudnikov ter jo enkrat v času veljavnosti uporabili na enem od partnerskih smučišč.

Če boste kupili 4-dnevno vozovnico na katerem izmed petih smučarskih centrov na Pohorju in se boste želeli en dan podati v drug smučarski center na Pohorju, boste v tistem smučarskem centru svojo vozovnico na blagajni zamenjali za enodnevno vozovnico tistega smučišča, ki vam jo bodo ob zaključku smučanja ta dan vrnili.

Cena 4-dnevne vozovnice, ki je na voljo od 23. decembra 2021, je takšna, kot jo ima posamezen smučarski center, njena dodana vrednost pa je v tem, da se lahko po novem en dan smučate tudi kje drugje na Pohorju.

Na ta način želimo partnerji slediti skupni zgodbi po povezanem Pohorju.

Smučarski centri:
Kope

Rogla
Ribnica na Pohorju
Trije kralji
Mariborsko Pohorje

Avtor fotografije: Jože Kokol


Izberite jezik