To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Deževni dnevi na Pohorju - idealni čas za razvajanje v naravi

Pohorski gozdovi so prava zakladnica sprostitve in energije. V času, ko dežuje, še posebej pritegnejo pozornost, saj jih oblaki naredijo še bolj skrivnostne in umirjene.

Čeprav se večina ljudi ob misli na deževne dni bolj nagiba k preživljanju prostega časa doma, na kavču, z dobro knjigo ali filmom, pa je Pohorje eden najlepših biserov slovenskega turizma. Z bujnim zelenjem in umirjeno atmosfero, ki jo začutiš le v naravi, ponuja idealen prostor za uživanje, sprostitev in razvajanje. A še vedno se mnogi sprašujejo, kaj lahko počnejo na Pohorju ob slabšem vremenu. Zato vam predstavljamo nekaj idej, kako lahko svoj oddih naredite še bolj prijeten.

Deevni Dnevi Na Pohorju Freepik Wirestok

V Termah Zreče vas čaka vrhunska wellness izkušnja, ki bo poskrbela za vaše telo, duha in misli. Pohorski gozdovi bodo vaše zatočišče pred vsakodnevnimi stresi, termalna voda pa bo sprostila vaše mišice in poskrbela za vaše dobro počutje. 

Razvajajte svoje čute v wellnessu centru Natura na Rogli, kjer zaživi privlačna zgodba Lovrenških jezer. Pristno se povežite z naravo in izkusite mir, ki ga ponuja. S ponudbo savn, prepojenih z dišavo pohorskih zelišč in panoramskim razgledom na gozd, zagotavlja sprostitev in pomiritev misli.

Ne zamudite kopanja v termalni vodi v Pohorje Village Wellbeing Resortu, kjer se boste lahko popolnoma sprostili in se napolnili z energijo. Obiščite tudi Čokoladno vas, kjer boste lahko uživali, se prepustili čokoladnemu razvajanju in kjer lahko sami izdelate svojo ploščico čokolade na čokoladni delavnici.

Prepustite se popolni sprostitvi v savnah na Kopah. Pustite, da vas objame pomirjujoča toplota, ko se sprostite in napolnite ter pustite za seboj vse svoje skrbi. Odkrijte čisti mir, ki ga ponuja savna.

Za ljubitelje kulture priporočamo obisk muzejev na območju Pohorja. Potopite se v raznoliko dediščino, ki ima korenine v tradicionalnih pohorskih panogah, kot so lesarstvo, žagarstvo, železarstvo, steklarstvo, kovaštvo in gradnja lesenih splavov. Raziščite izjemne arhitekturne zaklade, od gradov, ruševin in graščin do očarljivih domačij, kovačnic, žag, mlinov in spominskih krajev. 

Torej: navkljub dežju se razvajajte! Na Pohorju vas čakajo nepozabna doživetja, ki vas bodo napolnila z energijo in sprostitvijo. Privoščite si razvajanje v objemu narave.


Izberite jezik