To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Datum

Sobota, 26. 8. 2023

Ura

10:00

Lokacija

Čolnarna pod Športnim parkom Ruše

Raziskujte Dravo na najbolj edinstven način! Ste pripravljeni na nepozabno doživetje, ki vas bo popeljalo po slikoviti reki Dravi? Zgrabite vesla in se pridružite nam na izjemni avanturi spusta po Dravi, ki bo prebudila vašo pustolovsko dušo.

zDRAVAntura bo potekala v soboto, 26. 8. 2023. S plovili se bodo spustili od ruške čolnarne pod Športnim parkom Ruše do Limbuškega nabrežja.

Spust se bo pričel ob 10. uri z zborom udeležencev na čolnarni pod Športnim parkom Ruše in krajšim predavanjem o varnosti na Dravi. Start spusta je predviden ob 10.30 uri iz čolnarne pod Športnim parkom Ruše, kjer bo tudi poskrbljeno za manjšo pogostitev pred odhodom. Cilj spusta je pri Drava Centru, kamor bomo prispeli približno okoli 13. ure. Spusta se lahko udeležite s svojim plovilom, ali pa si ga izposodite pri organizatorjih (število plovil za izposojo je omejeno).

zbiranjem prijav na spust po Dravi bomo pričeli 24. 7. 2023. Iz varnostnih razlogov je število mest omejeno, zato pohitite s prijavo! (obrazec za prijavo bo na voljo kmalu)

Rezervacija je potrjena s plačilom prijavnine, ki znaša 20€ in vključuje spominsko majico, klobuk, malico in pijačo.

>Prijava<

Zdravantura 2023 Pohorje Slovenija

Izberite jezik