To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Pohorje Slovenija na največjem mednarodnem sejmu v Dusseldorfu!

V Düsseldorfu od petka, 26. avgusta, do nedelje, 4. septembra, poteka sejem Caravan Salon, kjer se na stojnici Slovenija Outdoor predstavlja tudi Pohorje Slovenija in Drava Bike.
Sejem 
Caravan Salon v Düsseldorf je s 736 razstavljavci iz 34 držav v 17 ih dvoranah največji v svoji zgodovini in pričakuje do 200.000 obiskovalcev.

Vseh 10 dni sejma bodo teme o potovanjih, naravi in aktivnostih na prostem predstavljene v sklopu tematskih področij »Equipment & Outdoor« in »Travel & Nature«.

Slovenija se kot skupna destinacija na tem sejmu predstavlja drugič. Prisotnih je kar 13 podjetij/združenj, med njimi tudi RRA Podravje Maribor, ki je predstavil Drava Bike in Pohorje Slovenija.

Na stojnicah obiskovalci prejmejo turistično karto Pohorjakolesarsko karto Dravske kolesarske poti, prisluhnejo namigom za obisk Pohorja in doživetjem, ki jih ponuja reka Drava. Prava atrakcija na slovenski stojnici pa je smuti kolo, na katerem si lahko vsak prikolesari svoj smuti!

Zanimivost
torek 30. avgusta, je na sejmišču potekala predstavitev novega bivalnega kombija vrhunske kvalitete in privlačnega videza imenovan “Robeta Schumacher Edition”. Pri razvoju koncepta, interierja, zunanjega dizajna in tehničnih lastnosti le-tega je sodeloval bivši voznik Formule 1, Ralf Schumacher, ki je vozilo na sejmu premierno tudi predstavil.