To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Nepozabno virtualno doživetje po slikovitih kolesarskih poteh Pohorja

Kolesarski simulator skupaj s Filipom Flisarjem glavna atrakcija sejma

S kolesarskim simulatorjem z uporabo interaktivnih videoposnetkov slikovitih kolesarskih poti Pohorja se je pod okriljem Slovenske turistične organizacije na sejmu Caravan Salon Düsseldorf kot osrednja tematika predstavila turistična destinacija Pohorje Slovenija, ki združuje tri vodilne destinacije: Koroška, Rogla-Pohorje in Maribor.

Obiskovalci stojnice so bili deležni edinstvene kolesarske izkušnje, ki jo je omogočil inovativni kolesarski simulator Simathlon. S pomočjo kolesa znamke Elan so se lahko podali na virtualno turo po slikovitih kolesarskih poteh Pohorja in Dravski kolesarski poti – Drava Bike.

Kolesarski simulator ni ponujal le zabave in izziva, temveč je obiskovalcem ponudil tudi priložnost za sodelovanje v nagradni igri, kjer so si lahko prislužili privlačne nagrade.

Na kolesu se je preizkusil tudi ambasador blagovne znamke Pohorje Slovenija Filip Flisar. Svetovni prvak v smučarskem krosu se je že večkrat sam spustil po strminah Pohorja in potrdil, da je virtualni spust po Bike parkih Pohorja zelo pristen! Filip je obiskovalce navdušil tudi s svojo energijo, hudomušnimi zgodbami, še posebej pa je s predstavitvijo Pohorske šunke.

Kolesarski simulator je vse dni sejma navduševal obiskovalce, ki so se lahko vsaj za trenutek prepustili čarom čudovitih kolesarskih poti Pohorja in Dravske kolesarske poti – Drava Bike in ponudil odgovor na vprašanje, zakaj je Pohorje privlačna destinacija za ljubitelje kolesarjenja, aktivnega preživljanja časa in narave!


Izberite jezik