To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Destinacija Pohorje – osrednja tematika slovenske predstavitve na sejmu Caravan Salon v Düsseldorfu!

V petek, 25. avgusta je svoja vrata odprl sejem Caravan Salon Düsseldorf, ki velja za najpomembnejši dogodek v svetu karavaninga. Na letošnjem sejmu se v 16 halah, ki zavzemajo 250.000 m², predstavlja 736 razstavljavcev.

V sklopu slovenske predstavitve pod okriljem Slovenske turistične organizacije v hali 3, se kot osrednja tematika predstavlja turistična destinacija Pohorje Slovenija, ki združuje tri vodilne destinacije: Koroška, Rogla-Pohorje in Maribor!

Letošnja ekipa s predstavniki Kop, Rogle in Pohorje Village Wellbeing Resorta, vključno s predstavništvom RRA Podravje - Maribor, ki koordinira predstavitve, bo v devetih dneh predstavljali bogato ponudbo vseh partnerjev!

S kolesarskim simulatorjem Simathlon lahko obiskovalci na kolesu znamke Elan prekolesarijo eno od številnih kolesarskih poti na Pohorju in ob tem sodelujejo v nagradni igri.

Pester program dogajanja na slovenski stojnici bo popestril tudi Filip Flisar, ambasador destinacije Pohorje, ki bo predstavil Pohorje skozi svoje oči. 


Izberite jezik