To spletno mesto uporablja piškotke, ki izboljšajo vašo izkušnjo.

Več informacij

Izberite nastavitve dostopnosti

Barve

Pisava

Ostalo

Bogata ponudba Destinacije Pohorje na 33. sejmu Alpe Adria

Bogata ponudba Destinacije Pohorje na 33. sejmu Alpe Adria

Od 15. do 18. februarja smo na stojnici skupaj z našimi partnerji – turističnimi ponudniki, predstavili doživetja, ki jih Pohorje ponuja.

Na 33. sejmu turizma, kampinga in karavaninga smo uspešno predstavili Destinacijo Pohorje.

Veseli nas, da je v zadnjih mesecih pomen povezovanja in sodelovanja prepoznalo kar 16 novih partnerjev: Pohorje Village Wellbeing Resort, Chocolate Village, Hotel Tabor, Holiday House Hren, Hotel Maribor, Koroški splavarji, Hotel Bau, Lake Peak Apartmaji s kolesarko ponudbo Black Peak, Apartmaji Bolf, Pot med krošnjami, Hotel Draš, Pohorska kavarna, Enjoyment Pohorje s Kočo Trikotna jasa, Zlati grič, Probike in Turistična agencija Pohorje turizem, ki so se pridružili obstoječim 5 smučarskim/outdoor centrom - Kope, Rogla, Ribniško Pohorje, Trije kralji in Mariborsko Pohorje

V celotnem sejemskem času je bilo dogajanje na stojnici pestro. Obiskovalci so lahko prisluhnili namigom za izlete po Pohorju, se slikali z Foksijem, poskusili domače dobrote s Pohorja in se posladkali s čokolado Tete Fride.

Ponosni smo, da so obiskovalci naš portal www.pohorje-slovenija vzeli za svojega, saj je primer dobre prakse predstavitve turistične ponudbe na enem mestu. Da je Pohorje prava izbira, smo vas prepričali tudi na predavanju »Pohorje – vaša popolna destinacija«.

Vabljeni, da v objemu neukrotljive narave Pohorja sprostite misli!